Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Життю людей   не повинно ніщо загрожувати

Дата: 25.01.2021 15:42
Кількість переглядів: 637

Фото без описуПід час робочої наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації з керівниками силових, правоохоронних  та контролюючих  структур розглянули ситуацію на дорогах, дотримання правопорядку та правил карантину у Білоцерківському районі.

 

Одним із ключових стало питання дотримання правил безпечного перебування у закладах освіти, культури, соціальної сфери та проживання у гуртожитках, будинках відпочинку, готелях, будинках престарілих тощо.

 

– Всі ми перебуваємо під гнітючими враженнями від події, що сталася у Харкові, коли під час пожежі загинули люди, які мали обмежені фізичні можливості і не могли самотужки врятуватися. Тому першочергове завдання – не допустити виникнення схожої ситуації у нашому районі. У кожному закладі повинні бути створені такі умови, які б гарантували безпечне перебування та проживання там кожного. Життю людей, де б вони не знаходилися,  не повинно ніщо загрожувати, – звернулася до присутніх на нараді голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк.

 

Як зазначив заступник керівника Білоцерківського РВ ГУ ДСНС Василь Чех, дане питання перебуває на контролі і наразі відпрацьовується алгоритм спільних дій представників ДСНС, поліції та органів місцевого самоврядування щодо перевірки легальності діяльності закладів, що надають послуги з проживання, відпочинку та догляду за дітьми, одинокими людьми та особами похилого віку, або тими, що потребують стороннього догляду. Також буде перевірено дотримання правил безпечності перебування та проживання осіб у цих закладах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень