Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Територіальні громади Білоцерківщини  підписали Меморандум про співпрацю з поліцією

Дата: 22.01.2021 18:52
Кількість переглядів: 816

Фото без описуСьогодні у Білоцерківському районному управлінні поліції відбулася робоча зустріч очільника поліції Київської області Андрія Нєбитова з керівництвом Білоцерківського району – головою райдержадміністрації Людмилою Мерзлюк і головою районної ради Василем Зеленським та очільниками 8 територіальних громад Білоцерківщини.

Під час зустрічі було детально обговорено реалізацію у громадах проєкту «Поліцейський офіцер громади» та підписано Меморандум про співпрацю ОТГ Білоцерківського району з поліцією.

Зустріч пройшла у форматі конструктивного діалогу, під час якої представники об’єднаних територіальних громад отримали детальні роз’яснення щодо особливостей роботи  поліцейських офіцерів громади  на місцях.

Оскільки безпека жителів громади є одним із пріоритетних завдань влади, було прийнято рішення щодо  запровадження такої практики в ОТГ.  Відповідне рішення скріпили підписами у меморандумах про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Київській області та кожною територіальною громадою, представники яких взяли участь у зустрічі.

- Головне, що ми разом і нас об’єднує спільна мета подбати про безпеку кожної  громади, наголосив  керівник поліції Київщини, підбиваючи підсумки зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень