Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2021 10:30
Кількість переглядів: 862

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Прийміть найщиріші вітання з визначним українським державним святом –

Днем Соборності України!

 

Цей день знаменує собою одну з найбільших перемог в історії нашого народу – возз’єднання на своїй землі в одній державі. Саме 22 січня 1919 року був прийнятий Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, який став величною маніфестацією єднання східних та західних українських земель. Відтоді День Соборності нагадує нам про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. І не лише територій, а дій і сердець.

Сьогодні ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності.

«Соборна» - означає спільна, злагоджена, та, що має згоду усіх. Ніхто не зможе сьогодні заперечити, що ми хочемо жити саме в такій державі!  Ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення.

 

Як і колись, так і тепер український народ  знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави.

 

Переконана, що за нашої непохитної віри і міцної підтримки, тисячі воїнів, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу жодного шансу зламати дух українського народу. Ми переможемо! Ми збудуємо економічно незалежну європейську державу!

 

Зі святом, шановні земляки! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртують нас для здійснення високої мети – щасливого і гідного життя, процвітаючої, могутньої, Соборної України!

 

З повагою Людмила Мерзлюк,

голова Білоцерківської районної державної адміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень