Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стан протидії поширенню коронавірусу і попередження пожеж під час обігріву  приміщень – головні питання оперативної наради у голови адміністрації

Дата: 18.01.2021 11:36
Кількість переглядів: 656

18 січня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела чергову робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних  та контролюючих структур Білоцерківщини.

До порядку денного було внесено кілька питань. Передусім заслухали ситуацію щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції. Як повідомив завідувач сектора з питань цивільного захисту, агропромислового розвитку та економіки, начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко, ситуація в районі контрольована. Різкого зростання чисельності інфікованих не зафіксовано, заповнення  ліжкомісць у Білоцерківській районній лікарні, яка вже 3 місяці приймає інфікованих на  COVID-19, становить 75-78% .

Контрольованою охарактеризував ситуацію і щодо дотримання правил карантину заступник начальника Білоцерківського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Олексій Ковбаса. Вже другий тиждень тривають спеціальні рейди щодо перевірок діяльності закладів торгівлі, харчування, розважальних закладів та суб’єктів господарювання, які здійснюють автобусні перевезення на території Білоцерківського району. Число порушень значно зменшилося. Здебільшого це стосується дотримання маскового режиму у закладах торгівлі та в громадському транспорті.

У зв’язку з різким зниженням температури повітря зросла загроза обмороження та виникнення пожеж у будинках, де здійснюється пічне опалення. Щоб уникнути трагедій, голова Білоцерківської районної державної адміністрації дала доручення відповідним структурним підрозділам контролювати стан проживання та обігріву приміщень, де мешкають одинокі пристарілі та люди з інвалідністю чи ослабленим станом здоров’я.

– У кожній громаді є такі люди, – наголосила Людмила Мерзлюк. – Прошу подбати про них. Ніхто не повинен залишитися без уваги. Життя і безпека наших громадян є, були і будуть в пріоритеті у влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень