Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської райдержадміністрації взяла участь у робочій зустрічі з керівництвом поліції області

Дата: 15.01.2021 14:25
Кількість переглядів: 1406

Фото без описуНачальник ГУ Національної поліції України у Київській області Андрій Нєбитов провів робочу зустріч з колективом Білоцерківського  відділу поліції, під час якої окреслив завдання на найближчий період. Участь у зустрічі взяли керівник Білоцерківського району Людмила Мерзлюк,  Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий та секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун.

Керівник поліції області зупинився на основних аспектах змін, які очікують на структурні підрозділи поліції у зв’язку з децентралізацією,  подякував працівникам Білоцерківського  відділу поліції за добросовісне виконання службових обов’язків.

Андрій Нєбитов наголосив на важливості запровадження на теренах Білоцерківщини інституту дільничного офіцера громади  та підтримання і розвитку програми «Безпечне місто» в частині збільшення кількості систем відеоспостереження.

Голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк подякувала працівникам поліції за співпрацю та висловила сподівання на подальшу спільну роботу у напрямку дотримання законності та  забезпечення правопорядку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень