Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Суворе дотримання правил карантину є обов’язковим для всіх

Дата: 11.01.2021 11:38
Кількість переглядів: 716

Сьогодні, 11 січня, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої було обговорено оперативну ситуацію в районі за час святкових та вихідних днів.

Як зазначив начальник Білоцерківського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайло Пелех, загалом ситуація контрольована. Надзвичайних ситуацій з початку нового року в районі не виявлено. Натомість проведено спеціальні операції із затримання учасників двох злочинних угрупувань, які здійснювали пограбування дачних будинків та акти вандалізму на кладовищах. Наразі проводяться відповідні слідчі дії.

З метою контролю за дотриманням жителями районну та суб’єктами господарювання правил карантину з числа працівників поліції було створено додаткові групи, які здійснюють спеціальні рейди. За результатами перевірок діяльності закладів торгівлі, харчування та розважальних закладів, що були проведені у минулі вихідні, виявлено 36 порушень та складено відповідні протоколи, з них 12 – у районі.  Керівники цих закладів будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. Перевірки триватимуть до зняття карантинних обмежень.

- Допоки ми не усвідомимо, що суворе дотримання правил карантину є обов’язковим для всіх, перемогти інфекцію буде складно, - наголосила голова адміністрації та закликала всіх учасників наради постійно проводити відповідну роз’яснювальну роботу і серед членів трудових колективів, і серед населення району щодо неухильного дотримання правил карантину з метою уникнення різкого росту числа інфікованих осіб на COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень