Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Освітяни Білоцерківщини підбили підсумки роботи у 2020 році

Дата: 30.12.2020 15:26
Кількість переглядів: 900

Фото без опису29 грудня 2020 року відбулося підсумкове засідання колегії відділу освіти Білоцерківської РДА, на яке були запрошені голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк та керівники закладів освіти району.

 

Під час засідання освітяни Білоцерківщини підбили підсумки роботи відділу освіти за 2020 рік, зупинилися на питаннях організації харчування дітей, організації інклюзивної освіти у закладах загальної середньої та дошкільної освіти, обговорили питання щодо роботи відділу освіти у розрізі Закону України «Про звернення громадян». Члени колегії прийняли відповідні протокольні рішення.

 

Завершальним акордом зібрання освітян стало звернення до них  Людмили Мерзлюк, яка привітала членів колегії та запрошених з прийдешніми святами, подякувала присутнім за співпрацю та висловила сподівання на те, що громади підтримають функціонування закладів освіти на тих засадах, які були закладені у районі. Голова райдержадміністрації побажала керівникам закладів освіти з оптимізмом дивитися у майбутнє і продовжувати працювати  у заданому ритмі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень