Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не старіють душею ветерани…

Дата: 29.12.2020 13:50
Кількість переглядів: 399

Фото без описуБілоцерківський район пишається потужною організацією ветеранів, котра діє на теренах Білоцерківщини, згуртовуючи навколо себе людей, які, попри поважний вік, не втрачають активних життєвих позицій.

 

Вже багато років поспіль очолює Білоцерківську районну раду організації ветеранів України Віктор Володимирович Рудий, який разом з членами президії та головами первинних ветеранських організацій щорічно планують роботу на майбутній період, а наприкінці року підбивають підсумки зробленого, звітуючи перед загальним зібранням колег-ветеранів.

 

Цьогоріч загроза поширенню коронавірусної інфекції та запровадження суворих карантинних заходів внесли свої корективи у проведення масових заходів, проте члени ветеранської організації активно долучалися до відзначення державних свят та пам’ятних для українського народу дат.

 

29 грудня у великій залі райдержадміністрації Білоцерківська районна рада організації ветеранів України, котра має 44 первинних організації і налічує близько 11 000 членів, провела розширене засідання президії, під час якого  Віктор Рудий відзвітував про проведену роботу та разом зі своїми однодумцями окреслив плани на рік прийдешній.

 

Зі словами щирої вдячності за активну участь у житті Білоцерківщини до ветеранів звернулася голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк. Керівник району висловила переконання в тому, що ветеранські організації і надалі залишатимуться міцною основою, на якій буде ґрунтуватися і розвиватися майбутнє  вже оновленого та розширено Білоцерківського району.

 

До слів голови РДА доєдналися і заступник голови Білоцерківської районної ради Володимир Федорчук, заступник голови адміністрації Володимир Толочко та  голова районної ради попереднього скликання Володимир Шевченко.

 

Зі словами благословення на добрі справи у році майбутньому до ветеранів Білоцерківщини звернувся настоятель «афганської» каплички ім. Георгія Побєдоносця о. Вадим.

 

Віктор Рудий, підсумовуючи результати засідання, побажав всім ветеранам, учасникам війни в Афганістані та бойових дій в зоні проведення АТО/ООС і членам їхніх родин міцного здоров’я, миру, злагоди і достатку та запевнив керівництво району в тому, що у ветеранів є ще достатньо сил і енергії для звершення добрих справ на благо району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень