Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні колегії Білоцерківської райдержадміністрації розглянули проєкт районного бюджету на 2021 рік

Дата: 23.12.2020 11:15
Кількість переглядів: 920

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела засідання колегії, на якому розглянули проєкт районного бюджету Білоцерківського району на 2021 рік.

 

Як зазначила в.о. начальника управління фінансів райдержадміністрації Світлана Ейсмонт, проєкт бюджету сформовано у відповідності зі змінами у чинному законодавстві, пов’язаними з децентралізацією влади та реалізацією територіально-адміністративної реформи.

 

Розрахунок доходів районного бюджету на 2021 рік здійснено відповідно до норм Бюджетного кодексу України та інших законодавчих актів, а також очікуваного виконання районного бюджету.

 

Дохідна частина районного бюджету Білоцерківського району на 2021 рік (без врахування міжбюджетних трансфертів) сформована в загальній сумі 1475,2 тис. грн. за рахунок плати за надання адміністративних послуг, зокрема, адміністративного збору за проведення державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань,  плати за надання інших адміністративних послуг, надходжень від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності та орендної плати за водні об’єкти.

 

Районний бюджет на 2021 рік за видатками складено з урахуванням вимог програмно-цільового бюджетування на підставі поданих головними розпорядниками коштів районного бюджету бюджетних запитів.

 

Члени колегії, заслухавши доповідь в.о. начальника управління фінансів, затвердили проєкт районного бюджету Білоцерківського району на 2021 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень