Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації виконала почесну місію посланця святого Миколая

Дата: 18.12.2020 14:54
Кількість переглядів: 531

З наближенням свят кожна дитина чекає на диво. І дорослі мають докласти максимум зусиль, аби дитячі мрії було реалізовано.

 

У Білоцерківському районі вже багато років поспіль діє славна традиція – голова адміністрації, попри свою навіть найбільшу зайнятість, знаходить час, аби зустрітися з юними жителями Білоцерківщини, привітати їх із прийдешніми святами та вручити подарунки.

Це, напевно, одна з найпочесніших місій – бути посланцем святого Миколая, подарунки від якого чекає кожна дитина, – поділилася враженнями голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк. – Напередодні свята ми разом з колегами мали за честь привітати зі святом дітей учасників АТО, вихованців Білоцерківського районного інклюзивно-ресурсног центу, юних членів багатодітних родин Совичів із сіл Томилівка та Піщана, Гамрецьких із Томилівки та вихованців дитячих будинків сімейного типу Масло і Лужецької. Позитивний заряд, який випромінювали оченята цих діток, додає віри у диво і надихає на працю заради змін, які всі давно очікують.

 

Користуючись нагодою щиро вітаю всіх жителів Білоцерківського району з прийдешніми святами! Нехай у ваших домівка панують мир, злагода, радість і достаток!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень