Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чарівна скринька святого Миколая відкрита для всіх діток Білоцерківщини

Дата: 18.12.2020 14:49
Кількість переглядів: 566

В рамках проєкту «Чарівна скринька святого Миколая-2020» 18  грудня  фахівці комунальної установи Білоцерківської районної ради Київської області «Білоцерківський районний інклюзивно-ресурсний центр»  провели  захід  для дітей з особливими освітніми потребами  з нагоди Дня святого Миколая. 

 

Цей день для кожної дитини є особливим, адже він сповнений очікуванням справжніх чудес та здійсненням найзаповітніших мрій і бажань.

 

Микола Чудотворець прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним. Тому День святого Миколая – це свято віри, світла і добра, свято, яке виховує культурні цінності, вчить милосердю, великодушності і любові до оточуючих людей.

 

Для вихованців Білоцерківського районного інклюзивно-ресурсного центру це свято не було б справжнім, якби не титанічні щоденні  та щохвилинні зусилля, підтримка і віра в свою дитину їхніх мам. Тому саме сьогодні, напередодні святого Миколая, керівництво райдержадміністрації, відділ освіти та адміністрація районного інклюзивно-ресурсного центру висловлюють щиру подяку «НЕЙМОВІРНИМ МАМАМ» за наполегливу працю, завдяки якій вони досягають чудових результатів. За те, що гідно приймають виклики життя, що люблять і підтримують свою дитину на її «особливому» життєвому шляху.

 

Яскравий фарб дійству додали і гості заходу - голова Білоцерківської районної державної адміністрації  Людмила  Мерзлюк, керівник апарату адміністрації Ольга Кучер та начальник відділу освіти РДА Вікторія Бабенко.  Вони привітали діток з Днем святого Миколая, побажали всім учасникам свята  щедрих життєвих подарунків та вручили дітям  солодощі.

 

Батьки та педагоги щиро вдячні за щасливі дитячі очі та радість подаровану дітям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень