Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Доля дітей – під посиленим контролем

Дата: 18.12.2020 10:35
Кількість переглядів: 781

Фото без описуЗаступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Білоцерківській райдержадміністрації.

 

На розгляд комісії було винесено  три питання, які стосувалися подальшої долі трьох дітей, котрі з різних причин опинилися у складних життєвих обставинах.

 

За результатами засідання було прийнято рішення про влаштування неповнолітнього Олександра П. до прийомної сім’ї Федоряки у м. Узин.

 

Віднині під опікою у своєю тітки буде виховуватися і неповнолітня Ангеліна Ф., а ось Євгеній Д. , який проживав у родині матері-виховательки Тарнопольської Надії Василівни, отримав путівку у доросле життя та власне житло, яке було придбане за державні кошти.

 

Заступник голови адміністрації Володимир Толочко, підбиваючи підсумки засідання комісії, подякував всім її членам за роботу впродовж року та наголосив, що й надалі всі питання  повинні так ретельно готуватися і не менш уважно вивчатися, бо навіть маленька деталь може зіграти важливу роль у подальшій долі дітей, а комісія не має права на помилку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень