Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Ми вдячні всім, хто долучився до боротьби з негодою

Дата: 14.12.2020 15:23
Кількість переглядів: 648

Фото без описуРізка зміна погодних умов значно ускладнила ситуацію на дорогах. Білоцерківська районна державна  адміністрація заздалегідь звернулася до жителів Білоцерківщини з проханням бути обачними та без потреби не вирушати у дорогу. Ситуація в районі перебувала під постійним контролем голови райдержадміністрації.

Для боротьби з ожеледицею були задіяні всі дорожні служби. Голова Білоцерківської РДА Людмила Мерзлюк щоденно, і у робочі дні, і у вихідні перебувала на постійному зв’язку з керівництвом Білоцерківського відділу поліції, Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області, службами, які здійснювали розчищення дорожнього покриття від льоду, тощо.

- Ми знаємо, що через обледеніння доріг були певні проблеми із курсуванням пасажирського автотранспорту та шкільних автобусів, - зазначила голова адміністрації під час оперативної наради. – Заздалегідь була проведена певна підготовка, але одночасно працювати на всіх транспортних магістралях працівники дорожніх служб чисто фізично не могли. Ситуацію у частині населених пунктів району ускладнював і той факт, що сільські голови вже склади свої повноваження і більшість із них не цікавила ситуація у громаді. Проте були і винятки. Приємно, що деякі ексголови відкинули власні амбіції і разом із керівниками базових господарств організувалися та забезпечили безпеку пересування вулицями сіл. Щира вдячність їм за активну громадянську позицію. Окремі слова вдячності і працівникам дорожніх служб, поліції, ДСНС, всім, хто долучився до боротьби з негодою. Зрозуміло, що зима лише почалася і на нас чекає ще не одна негода. Щиро сподіваюся, що і надалі ми спільно долатимемо перешкоди та уникатимемо надзвичайних ситуацій, оберігаючи своє життя та життя своїх рідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень