Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні розглянули звернення громадян  по програмі «Турбота»

Дата: 11.12.2020 15:07
Кількість переглядів: 478

Фото без описуЗаступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко провів засідання координаційної ради з виконання районної комплексної програми «Турбота», на якому було розглянуто 8 заяв, що надійшли від мешканців Білоцерківського району з проханням надати матеріальну допомогу.

Це було одинадцяте засідання координаційної ради. На попередніх десяти було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги 119 особам  на загальну суму 226 тис. 900 грн.

Нагадаємо, що відповідно до положення про районну  комплексну програму «Турбота», право на отримання грошової допомоги мають малозабезпечені громадяни непрацездатного віку з числа ветеранів війни і праці, пенсіонери, інваліди, діти сироти, діти з неповних та багатодітних сімей, учасники АТО та їх сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах; громадяни, які прибувають з Автономної Республіки Крим, м. Севастополя, Луганської та Донецької областей; особи, які прийняті на військову службу за контрактом в разі особистого звернення та у інших випадках за рішенням координаційної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень