Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Свято, що наближається, має зайти у кожен дім

Дата: 11.12.2020 15:29
Кількість переглядів: 389

Фото без опису11 грудня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр», де поспілкувалася із керівництвом та працівниками закладу і вручила подарунки вихованцям.

Візит до центру було заплановано в рамках реалізації у Білоцерківському районі освітньої траєкторії інклюзивної освіти в позашкіллі та Плану заходів з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, проте керівник району не обмежилася лише офіційною частиною зустрічі.

Людмила Мерзлюк разом  начальником відділу освіти Вікторією Бабенко та методистом  Білоцерківського районного БДЮТ Людмилою Бугаєнко зробила головний акцент на спілкуванні з дітьми та врученні їм подарунків з нагоди прийдешніх новорічно-різдвяних свят.

- Попри всі обставини, якими б складними вони не були, свято має бути у житті кожної людини, - наголосила голова райдержадміністрації. -   До вихованців цього закладу доля не дуже ласкава, тому ми вирішили розпочати цикл новорічно-різдвяних вітань саме з відвідання КЗ КОР «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр». Щемно на серці, коли бачиш, як щиро радіють ці дітки кожному, навіть невеличкому, подарунку… Сподіваюся, що наше починання підтримають і представники інших підприємств, установ і організацій. У цьому закладі вас завжди радо зустрінуть, а від зробленої доброї справи свято набуде яскравіших фарб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень