Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юні науковці Білоцерківщини провели захист своїх робіт

Дата: 11.12.2020 10:03
Кількість переглядів: 409

Фото без опису10 грудня 2020 року у великій залі Білоцерківської  райдержадміністрації  відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. На розсуд журі були представлені сім робіт, виконаних учнями 9-11 класів.

Цьогоріч до конкурсу-захисту учнівських робіт з’явилося чимало  нововведень, зокрема, і заочне оцінювання робіт та постерний захист.

Конкурсні роботи учасників висвітлюють нагальні питання сучасності, які охопили різні напрями, починаючи від збереження та поповнення вживаної лексики української мови до вирішення  нагальних екологічних проблем: «Жіночі образи в українських народних казках на тлі казок народів світу», Олена Федорусова, (ОНЗ «Озернянська ЗОШ І-ІІІ ст.», 9 клас);

«В.Сосюра: між творчістю та компромісом» Катерина Мужарівська, (Чупирянське НВО, 9 клас);

 «Проблеми малих річок Київської області», Каріна Приходько, (Острійківська ЗОШ І-ІІІ ст., 11 клас);

«Вбивча сила батарейок», Мар’яна Постоюк (Поправське НВО, 11 клас);

«Неможливо лікувати невстановлену хворобу!», Марія Коптіла, (Потіївське НВО, 11 клас);

«Як зберегти планету від сміття», Валерія Гаркава, (Озернянська філія ОНЗ «Озернянська ЗОШ І-ІІІ ст.», 9 клас);

 «Політична лексика як спосіб поповнення словникового складу англійської», Анна Фурдецька , (Маловільшанський НВК, 11 клас).

З метою забезпечення вимог протиепідемічного законодавства, конкурс - захист був організований з дотримання соціального дистанціювання та спеціального графіка.

Члени журі відмітили актуальність і новизну наукових досліджень, оцінили теоретичну та практичну сторону робіт, підбили підсумки та визначили претендентів для захисту на обласному рівні.

З вітальним словом та найкращими побажаннями до юних дослідників звернулися голова Білоцерківської РДА Людмила Мерзлюк, та начальник відділу освіти райдержадміністрації Вікторія Бабенко. Голова адміністрації наголосила на важливості розвитку наукових досліджень та висловила сподівання, що учасники конкурсу не будуть зупинятися на даному етапі і в подальшому розвиватимуть свої напрацювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень