Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Уряд запровадив посилений карантин з 8 до 24 січня 2021 року

Дата: 10.12.2020 15:40
Кількість переглядів: 507

Кабінет Міністрів України під час позачергового засідання 9 грудня ухвалив постанову «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19». Згідно з документом, посилені протиепідемічні заходи будуть запроваджені на території України з 8 до 24 січня включно 2021 року.

 

Відповідно до ухваленого документа, з 8 до 24 січня 2021 року заборонятиметься робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень на винос), кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів, театрів, а також ТРЦ (дозволятиметься торгівля продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією). На період дії посиленого карантину заборонятиметься відвідування закладів освіти, торгівля непродовольчими товарами, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів.

Водночас, продовжать працювати громадський транспорт, продуктові магазини, аптеки, банки, поштові оператори, готелі.

«Посилені заходи робляться для того, аби не допустити розгортання нової потужної хвилі захворюваності, яка може наступити, зокрема, і після новорічних свят. Тобто, посилені карантинні обмеження будуть вводитися для того, аби розірвати ланцюг захворюваності, який може сформуватися протягом свят», – зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

За матеріалами Урядового порталу

https://www.kmu.gov.ua/news/uryad-zaprovadiv-posilenij-karantin-z-8-do-24-sichnya


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень