Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині скоротилася кількість шкіл, що працюють дистанційно

Дата: 10.12.2020 15:35
Кількість переглядів: 426

На дистанційному навчанні перебувають учні 22-ох закладів освіти Київської області. На минулому тижні їх було 46. Повідомив заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Торкунов.

 

Дистанційно працюють 5 шкіл у Тетіївській ОТГ, 3 у Яготинському районі, 3 у  Переяслав-Хмельницькому районі, 2 у Києво-Святошинському, 2 у Сквирському, по 1-му в Білоцерківському, Броварському, Таращанському районах, Баришівській ОТГ, Ржищівській ОТГ, Студениківській, Фурсівській ОТГ.

 

У закладах освіти м. Біла Церква учні початкових класів продовжують навчатися очно,  учні 5-11 класів навчаються дистанційно.

 

Через випадки захворювання на КОВІД на дистанційне навчання переведено окремі класи  у 96-ти закладах освіти.  Це 308 класів, в яких навчаються понад 7 500 учнів.

 

Найбільше класів перебувають на дистанційному навчанні у Києво-Святошинському, Вишгородському, Макарівському, Кагарлицькому районах, містах Ірпінь, Бровари.

 

На початку цього тижня надійшли повідомлення про підтвердження захворювання на COVID  44 учнів та 42 вчителів. Всього на лікуванні перебувають 397 учнів та 581 вчитель.

Крім того, на карантин закрито 15 закладів дошкільної освіти у  Кагарлицькому, Києво-Святошинському, Рокитнянському,  Ставищенському, Яготинському районах, Студениківській ОТГ,  містах Васильків та Бориспіль.

 

З 22 закладів професійної освіти Київської області у 13 – освітній процес триває за змішаною формою навчання, 8 закладів працюють у звичному режимі, в 1 закладі – «Яготинському центрі професійно-технічної освіти» процес навчання продовжується дистанційно. Серед учнів закладів професійної освіти кількість  хворих на COVID – 16 осіб, серед працівників – 31 особа.

 

З 11 закладів фахової передвищої освіти у 3-ох освітній процес продовжується очно, дистанційно навчаються студенти 4-ох закладів, ще 4-е – за змішаною формою навчання. Серед студентів  хворих на COVID – 8 осіб, серед працівників – 3 особи.

 

«Обласна влада закликає всіх мешканців Київської області жорстко дотримуватися протиепідемічних правил. Та не наражати на небезпеку себе та оточуючих», – підкреслив заступник голови Київської ОДА.

Повідомляє пресслужба КОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень