Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Якісна комунікація – важливий інструмент взаємодії влади і громади

Дата: 10.12.2020 11:31
Кількість переглядів: 1002

Комунікація та взаємодія влади з громадським сектором є одним із найважливіших чинників на шляху до успішних реформ. Цілком очевидним є той факт, що діалог між владою і громадянами повинен бути безперервним, відкритим, зрозумілим і таким, що заслуговує уваги.

 

Для підвищення ефективних державних комунікацій фахівці державних установ та організацій постійно проходять  відповідні навчання, удосконалюючи свої знання та навички.

 

З метою реалізації  Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки та відповідних обласної і районної Програми сприяння розвитку громадянського суспільства проводяться засідання круглих столів та семінарів за участі представників громадськості.

 

Нещодавно делегація з Білоцерківщини, до якої входили члени Громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації, взяли участь у семінарі, що проходив у приміщенні Національної спілки журналістів України і був присвячений запровадженню сучасних комунікативних інструментів у повсякденній роботі органів місцевого самоврядування.

 

Головна мета заходу –  підвищення рівня комунікацій між організаціями громадянського суспільства, органами виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.  Учасники заходу змогли обмінятися досвідом та заслухали виступи фахівців у сфері комунукацій.

 

– Відрадно, що організатори заходу наголошували на важливості ролі представників громадськості у розвитку новоутворених громад, – зазначив голова Громадської ради при Білоцерківській райдержадміністрації Сергій Хіврич, який також був учасником семінару. – Ми  маємо певні напрацювання, проте сьогодні додалося нашого багажу знань, які, сподіваємося, будуть використані у майбутньому. Вдячні професійним модераторам і тренерам, які компетентно відповідали на всі наші запитання.  Будемо й надалі працювати вже в оновлених районах та громадах.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень