Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках «Великого будівництва» продовжується модернізація приймальних відділень Київщини

Дата: 10.12.2020 09:47
Кількість переглядів: 372

Фото без описуНа Київщині продовжується модернізація та облаштування приймальних відділень районних та міських лікарень в рамках державної програми «Велике будівництво». Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

 

«Наразі проводимо реконструкцію приймального відділення Ірпінської центральної міської лікарні. Буде влаштовано відділення екстреної медичної допомоги з відповідним обладнанням. 115 тисяч мешканців міста Ірпінь та Бучанського району матимуть змогу отримувати якісну медичну допомогу. Лікарі зможуть проводити хворим необхідні обстеження, своєчасно встановлювати діагноз, при необхідності розпочинати лікування, а також передопераційну підготовку», – розповів Василь Володін.

 

Вартість будівництва становить 6,9 млн грн, кошти на реалізацію якого в повному обсязі передбачено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на реалізацію проєктів з реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах.

 

Станом на початок грудня роботи по проведенню реконструкції приймального відділення КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» виконано на 80% відповідно до запланованого графіку робіт.

 

За інформацією замовника (КНП «Ірпінська центральна міська лікарня») об’єкт планується завершити до кінця 2020 року.

 

Повідомляє пресслужба КОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень