Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді у голови адміністрації  розглянули шляхи врегулювання питань правонаступництва

Дата: 09.12.2020 14:12
Кількість переглядів: 764

Фото без опису4 грудня Президент України підписав Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій №3651-д. Цей законопроект дає можливість працювати новообраним органам місцевого самоврядування громад і районів та врегульовує питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та зобов’язань тощо.

 

Грунтуючись на основних положеннях цього Закону, голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду за участі директорів медичних та соціальних закладів району, керівників структурних підрозділів РДА та представників Фурсівської та Маловільшанської ОТГ, на якій розглянули механізм передачі об’єктів соціально-культурної та освітньої сфери району до ОТГ.

- Закон чітко регулює  питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та зобов’язань, тому нам необхідно у стислі терміни провести процес прийому-передачі, - зазначила голова адміністрації та наголосила, що це питання є невідкладним, оскільки керівництво району турбує майбутнє не стільки майна, як людей, які працювали у кожному закладі.

У ході наради відбувся конструктивний діалог, в якому представникам ОТГ було надано детальні роз’яснення, підкріплені цифрами та фінансовими розрахунками.

Наразі розпочата підготовка відповідних документів, які будуть подані на розгляд депутатів Білоцерківської районної ради для прийняття остаточного рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень