Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпочала роботу  Білоцерківська районна рада нового скликання

Дата: 09.12.2020 09:19
Кількість переглядів: 1046

Фото без опису8 грудня відбулася перша, установча, сесія Білоцерківської районної ради VIII скликання, на якій було обрано голову та заступників голови районної ради.

 

Відкрила засідання голова Білоцерківської районної територіальної виборчої комісії Альона Галієва, яка проінформувала присутніх про підсумки виборів та озвучила імена  54 новообраних депутатів Білоцерківської районної ради VIII скликання.

 

Потому депутати склали присягу, яку зачитав депутат Білоцерківської районної ради VIII скликання Володимир Санін.

 

Після обрання тимчасової президії, до якої увійшли представники від усіх політичних сил, що представлені у районній раді, депутати затвердили порядок денний сесії.

 

Насамперед обрали лічильну комісію,  яка здійснила підготовку процедурних питань для голосування по виборах голови та заступників голови Білоцерківської районної ради.

 

У бюлетені для таємного голосування на посаду голови районної ради було запропоновано і внесено кандидатури  двох депутатів  Василя Зеленського (ПП «Слуга народу»)  та Василя Хрика (ВО «Свобода»). У результаті таємного голосування головою Білоцерківської районної ради обрано Василя Васильовича Зеленського.

 

Затим депутати визначилися із заступниками голови районної ради. Пройшовши всю процедуру висунення кандидатів, їх обговорення та внесення до бюлетенів, депутати шляхом таємного голосування обрали заступниками голови Білоцерківської районної ради Анатолія Петровича Чичикала ( ВО «Батьківщина») та Володимира Володимировича Федорчука (ПП «Опозиційна платформа – за життя»).

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк привітала всіх депутатів з початком роботи, побажала успіхів новообраному керівництву Білоцерківської районної ради та висловила переконання щодо конструктивної та результативної співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень