Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Визначено переможців районного конкурсу «Наші надії»-2020

Дата: 08.12.2020 09:39
Кількість переглядів: 386

Фото без описуНа Білоцерківщині є чимало славних традицій, одна з яких – визначення найталановитіших юних жителів району. З цією метою щорічно  Білоцерківський районний будинок дитячої та юнацької творчості проводить фестиваль-конкурс «Наші надії». Не став винятком і 2020-й рік, хоча й проходив конкурс з суворим дотриманням правил карантину.

 

Зважаючи на реалії сьогодення,  Білоцерківський районний будинок дитячої та юнацької творчості цьогоріч організував і провів фестиваль-конкурс «Наші надії» у форматі онлайн. Всі учасники надіслали відеономери, які переглянуло компетентне журі та обрало переможців і лауреатів для гала-концерту, котрий відбувся 7 грудня 2020 року у великій залі засідань Білоцерківської райдержадміністрації.

 

Дійство проходило із суворим  дотриманням вимог санітарного законодавства щодо соціального дистанціювання.

 

На свято завітали почесні гості – голова Білоцерківської РДА Людмила Мерзлюк, заступник голови Білоцерківської РДА Володимир Толочко та начальник відділу освіти адміністрації Вікторія Бабенко. Вони привітали переможців фнестивалю-конкурсу та побажали їм подальших творчих звершень.

 

–   Вкотре приємно пересвідчуватися, що у нас надзвичайно талановита юнь, – наголосила Людмила Мерзлюк, звертаючись до учасників гала-концерту. – Ви неймовірні! Щиро зичу, щоб ваш талант розквітав і розвивався. Нехай на вашому творчому шляху буде ще багато ще багато перемог, адже ви – справжня наша надія!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень