Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зросла когорта почесних громадян Білоцерківського району

Дата: 07.12.2020 12:06
Кількість переглядів: 481

20 років тому спільним розпорядженням голови Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради  на Білоцерківщині було засновано Книгу почесних громадян Білоцерківського району «Золотий фонд району».

 

Книга створена з метою вшанування жителів району за їх значний особистий внесок у збагачення національної та культурної спадщини, розбудову економіки, освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, промисловості, сільського господарства, будівництва, транспорту та зв’язку, торгівельного обслуговування, забезпечення законності та правопорядку, суспільного і державного будівництва та інших галузях.

 

За цей час до «Золотого фонду району» занесено 98 громадян, які зробили значний особистий вклад в соціально-економічний та культурний розвиток Білоцерківщини.

 

Віднедавна до когорти почесних громадян Білоцерківського району увійшов і ексголова Білоцерківської районної державної адміністрації, депутат Білоцерківської районної ради трьох скликань, кандидат  сільськогосподарських наук, завідувач кафедри лісового господарства агробіотехнологічного факультету БНАУ   Василь Михайлович Хрик.

 

Щиро вітаємо Василя Михайловича і зичимо подальших успіхів на шляху розбудови рідного краю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень