Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зросла когорта почесних громадян Білоцерківського району

Дата: 07.12.2020 12:06
Кількість переглядів: 491

Фото без опису20 років тому спільним розпорядженням голови Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради  на Білоцерківщині було засновано Книгу почесних громадян Білоцерківського району «Золотий фонд району».

 

Книга створена з метою вшанування жителів району за їх значний особистий внесок у збагачення національної та культурної спадщини, розбудову економіки, освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, промисловості, сільського господарства, будівництва, транспорту та зв’язку, торгівельного обслуговування, забезпечення законності та правопорядку, суспільного і державного будівництва та інших галузях.

 

За цей час до «Золотого фонду району» занесено 98 громадян, які зробили значний особистий вклад в соціально-економічний та культурний розвиток Білоцерківщини.

 

Віднедавна до когорти почесних громадян Білоцерківського району увійшов і ексголова Білоцерківської районної державної адміністрації, депутат Білоцерківської районної ради трьох скликань, кандидат  сільськогосподарських наук, завідувач кафедри лісового господарства агробіотехнологічного факультету БНАУ   Василь Михайлович Хрик.

 

Щиро вітаємо Василя Михайловича і зичимо подальших успіхів на шляху розбудови рідного краю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень