Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської райдержадміністрації з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 10:07
Кількість переглядів: 444

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати місцевих радПрийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

 

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, які взяли на себе відповідальність  за соціально-економічний розвиток громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання мешканців міст, сіл, селищ.

Кожен, кого територіальна громада обрала представляти власні інтереси і приймати від її імені рішення, несуть відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, депутатам місцевих рад за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.  

 

Нехай розуміння і підтримка жителів громад завжди надають Вам впевненості у подоланні перешкод і мудрості та цілеспрямованості на шляху до мети і досягнення бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

 

Зичу всім міцного здоров’я,  благополуччя й успіхів у Вашій щоденній кропіткій праці, творчої наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпної енергії у повсякденних справах!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень