Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської райдержадміністрації з нагоди Дня Збройних сил України

Дата: 06.12.2020 08:02
Кількість переглядів: 536

Фото без описуШановні військовослужбовці, ветерани військової служби!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних сил України!

Це свято, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції українського народу і уособлює мужність та героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Ми низько вклоняємося всім солдатам і офіцерам, які щодня щиро, вірою і правдою служать українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Тож прийміть щирі вітання від усіх жителів Білоцерківського району!

Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте мир і спокій громадян. І сьогодні Ви ціною власного життя стоїте на варті нашої держави.

Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Разом з Вами за цей короткий період українському народу вдалося збудувати нову Українську армію. Національну. Патріотичну. Відважну. Вірю, що наші Збройні сили, які є справжньою національною гордістю, і у майбутньому гарантуватимуть стабільність та суверенітет України.

Дякую кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок, мужньо протистоїть зазіханням ворога на територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

У цей святковий день зичу Вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх Ваших мрій і побажань.

Нехай любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

З глибокою шаною і повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень