Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Міжнародного дня людей з інвалідністю працівники терцентру організували благодійні обіди

Дата: 04.12.2020 10:39
Кількість переглядів: 379

Фото без описуВідповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН щорічно 3 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день було встановлено з метою нагадування людству про його обов'язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.

 

У Білоцерківському районі, в селах Озерна та Макіївка, ось уже майже 20 років діють відділення стаціонарного догляду за одинокими громадянами похилого віку та особами з інвалідністю.

 

Наразі в них проживають 34 одиноких людей похилого віку, яким надається повний комплекс соціальних послуг.

 

За давньою традицією 3 грудня мешканців відділень відвідують поважні гості – керівники району та господарств, які допомагають створити більш комфортні умови проживання одиноким громадянам похилого віку та особам з інвалідністю

 

Проте цьогоріч COVID-19 вніс свої корективи і відділення перебувають на суворому карантині, оскільки всі його жителі мають певні проблеми зі здоров’ям і відносяться до категорії осіб підвищеного ризику. Зважаючи на це, працівники Білоцерківського районного територіального центру надання соціальних послуг, які працюють у відділеннях, за підтримки районної влади організували і провели для них благодійні обіди, додавши до традиційних страв корисні фруктові набори та смаколики.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень