Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вчасне попередження нерідко рятує життя

Дата: 01.12.2020 14:25
Кількість переглядів: 419

Фото без описуСтатистика стверджує, що кожна друга пожежа виникає через людський фактор. Недотримання елементарних вимог пожежної безпеки може коштувати втрати майна, чи, що найстрашніше, спричинити загибель людини.

З настанням холодів жителями Білоцерківського району максимально застосовуються прилади пічного опалення. І, на жаль, через порушення громадянами правил пожежної безпеки при експлуатації печей часто виникають пожежі.

Особливого занепокоєння при використанні пічного опалення викликають сім’ї, які перебувають  у складних життєвих обставинах. Саме в помешканнях таких жителів пожежі виникають найчастіше, адже утримання такого виду опалення в належному стані дуже клопітка та тяжка праця, що вимагає багато пильності та уваги. Тому, відповідно до доручення голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерздюк, в період з 24.11 по 30.11. 2020 року працівниками Білоцерківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді й фахівцями із соціальної роботи при сільських радах району було відвідано 41 родину.

Під час проведення профілактичної роботи, сім’ям було вручено пам’ятки про безпечне використання пічного опалення та надано рекомендації щодо недопущення нехтування правилами пожежної безпеки під час експлуатації електроприладів для обігріву помешкань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень