Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ні – насильству!

Дата: 25.11.2020 17:06
Кількість переглядів: 386

Більше 50% населення України потерпали від насильства в сім’ї впродовж свого життя. Йдеться не лише про фізичне насилля, а жорстоке поводження загалом, зокрема психологічне, сексуальне. Все, що робиться супроти волі іншого члена сім’ї, є виявом насилля.

За деякими оцінками ця проблема стосується чи не кожної другої жінки, особливо складна ситуація у сільській місцевості, що пов’язано із стереотипами.

Саме тому в рамках акції «16 днів проти насильства» 25 листопада,  в Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, фахівцями із соціальної роботи Білоцерківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та фахівцями із соціальної роботи при сільських радах Білоцерківського району було проведено бесіди та надано консультації щодо недопущення насильства у сім’ях, включаючи ті, які опинилися у складних життєвих обставинах та сім’ях де є ризик насильства.

Під час зустрічей члени родин отримали інформацію про те, як можна  захистити себе і куди, в разі домашнього насильства, їм можна звернутися за допомогою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень