Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної державної адміністрації з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2020 08:37
Кількість переглядів: 517

Фото без описуШановні жителі Білоцерківщини!

Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Це день вшанування Героїв Небесної Сотні, українських воїнів, усіх тих, хто своєю самовідданістю і жертовністю продемонстрували щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони назавжди залишаться в нашій пам’яті, ставши гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Ми відзначаємо День Гідності та Свободи, щоб віддати належну шану патріотизму й мужності людей, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Ці події згуртували український народ. Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність.

 І сьогодні ми не повинні схибити, маємо гідно відповідати на всі виклики часу, адже боротьба за незалежність України, її суверенітет, територіальну цілісність продовжується. Продовжується боротьба за нашу гідність, якою не дозволимо знехтувати нікому.

 

У цей день ми низько вклоняємось пам’яті Героїв Небесної Сотні та всіх полеглих Героїв, які загинули на Сході України. Їх подвиг є неоціненним для України та залишиться в нашій пам’яті назавжди!

 

Закликаю вас, шановні земляки, до порозуміння й згуртованості. Зичу непохитної віри у краще майбутнє нашої країни, нашого краю. 


Нехай любов до рідної землі та єднання заради утвердження демократичних цінностей стане запорукою миру, спокою і щасливого майбуття. 

 

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень