Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розвинений бізнес – міцна громада

Дата: 19.11.2020 12:54
Кількість переглядів: 514

Одним із базових господарств, що працюють в межах Острійківської сільської ради і не цураються справ громади, є меблеве виробництво ФОП Артьомов, більш відоме широкому загалу під торговою маркою «Фабрика меблів «Divanoff»».

За роки своєї діяльності фабрика, що спеціалізується на виробництві м’яких меблів, зуміла знайти свого споживача, оскільки філософія компанії спрямована на випуск якісної, сучасної  і функціональної продукції.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, яка поставила перед собою завдання особисто ознайомитися не лише з усіма громадами району, а й з підприємствами, які діють на Білоцерківщині, не змогла оминути увагою це меблеве виробництво.

- Завжди щиро вітаю навіть найменші успіхи і досягнення кожної людини. А якщо представник бізнесу ставить перед собою певну планку і тягнеться  до неї, то це заслуговує найкращих слів похвали і подяки, - зазначила Людмила Мерзлюк,  окреслюючи мету своєї поїзди на виробництво. - Фабрика меблів «Divanoff»» зуміла знайти свою нішу на ринку продукції, забезпечила роботою місцевих жителів. І, як зазначив у розмові з нами засновник підприємства Андрій Володимирович Артьомов, вивчає кращий вітчизняний та зарубіжний досвід з метою виробництва якісної і головне – доступної для споживача продукції.  А те, що керівництво меблевого виробництва завжди відгукується на звернення про допомогу громаді, додає додаткових бонусів на користь цього підприємства. Саме так, безсумнівно, мають  діяти всі представники бізнесу, бо лише розумне поєднання трьох складових – влада, бізнес, громада – зможуть створити необхідний базис для розвитку тієї держави, про яку всі ми мріємо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень