Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч з керівництвом Білоцерківської міської ради

Дата: 18.11.2020 16:39
Кількість переглядів: 413

Фото без описуВ результаті реалізації адміністративно-територіальної реформи Біла Церква стане центром найбільшого району в області. Разом з тим на базі міста буде сформовано також найбільшу на Київщині Білоцерківську міську обєднану територіальну громаду, до якої увійдуть 16 населених пунктів нині діючого Білоцерківського району.

Яким буде механізм переходу і що чекає на жителів сіл у новій громаді? Так коротко можна охарактеризувати ключові питання зустрічі голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк  та Білоцерківського міського голови Геннадія Дикого.

Участь у нараді взяли заступники обох голів, очільник районної ради Володимир Шевченко та представники комунальної і соціальної сфер міста та району.

- Це вже не перша наша зустріч, - зазначила Людмила Мерзлюк. -  Головна мета – розробити максимально ефективний механізм співпраці, щоб входження у громаду наших сіл і селища Терезино, а майже всі вони мають значні надходження в бюджет, пішло їм лише на користь. Мене, у першу чергу, болить доля людей, які сьогодні працюють в установах освітньої, медичної та культурної галузей, у соціальній сфері. Району вдалося зберегти всі заклади. А які  творчі колективи на сьогодні успішно там функціонують! Все це людська праця, яка не повинна бути знівельована.  Наразі всі наші зустрічі були змістовними. Щиро сподіваюся, що так працюватимемо і надалі, адже ми робимо спільну справу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень