Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії прийняли позитивні рішення для 183 субсидіянтів

Дата: 13.11.2020 09:31
Кількість переглядів: 455

Фото без описуВідбулося чергове   засідання  комісії  Білоцерківської райдержадміністрації  з питань надання населенню пільг, житлових субсидій, призначення державних соціальних допомог, на якій  було розглянуто  186  заяв   мешканців  Білоцерківського району  з приводу надання субсидії.

 

З них -   одиноким непрацюючим пенсіонерам   на  збільшену площу - 33 заяви,  на  фактично  проживаючих  в  домогосподарствах осіб - 99 заяв,  на призначення  житлової субсидії особам,  які  перебувають в складних  життєвих обставинах - 7 заяв,  внутрішньо переміщеним особам - 3 заяви, особам, які орендують житло і не в змозі самостійно  оплачувати   житлово-комунальні послуги - 7 осіб, 21 заява на врахування в дохід при розрахунку субсидії  1 мінімальної заробітної плати щомісячно, 16 заяв на врахування в дохід фактично отриманих доходів у випадках, коли члени домогосподарства здійснюють догляд  за інвалідами або особами похилого віку.

 

Комісія на чолі із заступником голови райдержадміністрації Володимиром Толочком виважено підійшла до розгляду кожного звернення та прийняла позитивні рішення для 183 субсидіянтів.

 

Також на комісії розглянуто 29 заяв пільговиків на отримання пільги на оплату житлово-комунальних послуг за місцем фактичного проживання у Білоцерківському районі.

 

Загалом, станом на  01.11.2020 р.   житлову  субсидію  розраховано   для  5080  домогосподарств  Білоцерківського району,  середній розмір  субсидії за  жовтень 2020 р.  становить   773,55 грн.   Загальна сума нарахованих  управлінням  житлових  субсидій  за  жовтень  2020 р. – 3 млн 930 тис.грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень