Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чи готова Білоцерківщина до зими?

Дата: 12.11.2020 08:49
Кількість переглядів: 509

Фото без описуТаким було ключове питання робочої наради у голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк  за участі представників дорожніх служб, національної поліції, ДСНС, ПП "Техніка" та керівників структурних підрозділів РДА.

Як зазначила голова адміністрації, розпочинаючи нараду, синоптики прогнозують, що вже за кілька днів на нас чекають перші заморозки, які неминуче викличуть ожеледицю на автошляхах, тому питання підготовки дорожньої мережі Білоцерківського району до осінньо-зимового періоду експлуатації є надзвичайно актуальним.

Учасники наради обговорили стан заготівлі протиожеледних сумішей, паливних матеріалів, плани підготовки техніки та пунктів обігріву до роботи у зимовий період.

За інформацією представників ТОВ «БЦ ШЕУ» та Білоцерківського районного дорожнього управління, дорожні служби району забезпечені необхідними об’ємами пального, сумішей та технікою, щоб у повній готовності зустріти несприятливі погодні умови.

Під час наради  було досягнуто домовленостей щодо укладання відповідного договору про співпрацю  між ПП «Техніка», яке володіє спецтранспортом, та дорожньою фірмою ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка наразі проводить ремонтні роботи на трасі Київ-Одеса, а в зимовий період буде обслуговувати ділянку, що проходить територією Білоцерківського району.

- Приємно відчувати спільні прагнення до роботи в єдиній команді, - зазначила голова Білоцерківської райдержадміністрації, підбиваючи підсумки наради. – Якщо ми будемо й надалі так злагоджено працювати, то, переконана, впораємося з будь-якими погодними викликами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень