Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні розглянули надання допомоги по програмі «Турбота»

Дата: 06.11.2020 13:43
Кількість переглядів: 733

Фото без опису6 листопада відбулося чергове засідання  Координаційної ради по виконанню районної комплексної програми «Турбота».

 

Заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко, який провів це засідання, зазначив, що на розгляд членів ради подано 5 звернень від жителів Білоцерківського району, які через хворобу опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги.

 

Члени Координаційної ради детально вивчили кожне звернення та підтверджуючі документи і прийняли відповідні  рішення.

 

Довідково: Районна комплексна програма «Турбота» була затверджена рішенням 9 сесії Білоцерківської районної ради VII скликання № 09-94 від 04.11.2016 р.на період 2016-2020 рр. Право на отримання грошової допомоги мають малозабезпечені громадяни з числа ветеранів війни і праці, пенсіонери, інваліди, діти сироти, діти з неповних та багатодітних сімей, учасники АТО та їх сім’ї, інші громадяни, які знаходяться у складних життєвих обставинах; особи, які прийняті на військову службу за контрактом в разі особистого звернення та у інших випадках за рішенням координаційної ради. Зокрема,   станом на 01.11.2020 року в рамках програми «Турбота» була надана  матеріальна допомога  9 учасникам АТО/ООС  на загальну суму 11тис. 00 грн., з них: 7 учасників АТО  до Дня пам'яті захисників України на суму    7 тис. 00 грн., 1 сім'ї загиблого учасника АТО  на суму 2000 тис. грн. та 1 сім'ї учасника АТО 2000 грн. через складні життєві обставини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень