Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громада, налаштована на успіх

Дата: 04.11.2020 14:26
Кількість переглядів: 1195

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує робочі поїздки у населені пункти району, мета яких – знайомство  з громадами, вивчення їхніх досягнень та допомога у вирішенні проблемних питань. Під час відвідин сіл Острійки та Блощинці голова адміністрації ознайомилася з інфраструктурою населених пунктів та поспілкувалася з Острійківським сільським головою Сергієм Оленком.

 

- Навіть короткий огляд дає уяву про настрій громади. Вулиці населених пунктів, будинки, об’єкти соціально-культурного призначення якнайкраще засвідчують про самодостатність та перспективи розвитку,  - поділилася враженнями Людмила Мерзлюк та додала, що в результаті реалізації адміністративно-територіальної реформи Острійківська сільська рада входитиме до складу Узинської ОТГ, яка уже пройшла перший найскладніший шлях становлення, тому є всі сподівання, що села Острійки і Блощинці гармонійно доповнять новоутворену громаду і в подальшому успішно розвиватимуться.

 

Сергій Оленко у розмові з головою адміністрації наголосив, що значну роль в успішному розвитку населених пунктів відіграють базові господарства, які допомагають вирішити значну частину проблем. Проте відкритим залишається питання капітального ремонту будинку культури у селі Блощинці, оскільки самотужки громада не може провести такі дороговартісні ремонтні роботи. Тому сільський голова не втрачає надії на підтримку області.

 

Потребує допомоги у вирішенні і питання налагодження рейсового автобусного маршруту Блощинці-Сухоліси-Чепиліївка-Рокитне, який  є надзвичайно актуальним для жителів села  Блощинці.

 

Загалом, за словами сільського голови, переважна більшість членів громади налаштована на успіх, тому у кожній реформі відшукує позитивні сторони. Приміром, його односельці задоволені змінами формату роботи «Укрпошти» -  наразі послуги надаються ефективніше і якісніше.

 

- Реформи тривають. Зміни відбуваються. Сприймати  їх потрібно спокійно і виважено – саме це може дати успішний результат, - так охарактеризував ситуацію Сергій Оленко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень