Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Можливе погіршення погодних умов

Дата: 03.11.2020 13:53
Кількість переглядів: 893

Фото без описуШановні учасники дорожнього руху!

 

Внаслідок очікуваної зміни погодних умов на дорогах району можлива поява негативних факторів, які ускладнять рух автомобільного транспорту. В зв'язку з цим просимо всіх учасників дорожнього руху  бути максимально уважними та обережними на вулицях та автошляхах району.

Водіїв, у яких немає достатнього досвіду керування транспортним засобом , особливо у складних погодних умовах, просимо утриматися від поїздок, а пішоходів, без великої на те необхідності, від виходу на проїзну частину доріг.


Шановні водії, не забувайте вмикати ходові вогні або ближнє світло автомобілів. Це  дозволяє побачити транспортний засіб раніше, як пішоходам, так і іншим автомобілістам. Особливо в умовах обмеженої видимості або під час сутінок.

Шановні учасники дорожнього руху! Пам'ятайте: слизька дорога, сніг, ожеледиця - це ті чинники, котрі збільшують гальмівний шлях транспортного засобу в кілька разів.

Тож, шановні водії дотримуйтеся безпечної дистанції при виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху та дорожніх знаків.

Шановні пішоходи, запам'ятайте, що на слизькій дорозі миттєво зупинити автомобіль неможливо, адже його гальмівний шлях збільшується щонайменше вдвічі.


Дотримання цих елементарних порад допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень