Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Ми маємо передбачити всі можливі ускладнення

Дата: 03.11.2020 10:10
Кількість переглядів: 833

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з представниками силових структур Білоцерківщини.

 

Обговоривши поточну ситуацію в районі, учасники наради спрогнозували розвиток подій у зв’язку зі зміною погодніх умов. Очікуване похолодання неминуче призведе до ускладнень на дорогах, тому необхідно заздалегідь підготуватися до цього.

 

–  Ми маємо передбачити всі можливі ускладнення: ожеледицю, снігові замети, інші природні зміни, які прийдуть разом із зимою, – наголосила голова адміністрації. – Зрозуміло, що знову потрібно бути готовим  і до посипання, і до розчищення доріг. Ще один важливий фактор – дороги державного значення. Білоцерківський район значно збільшився, відповідно зросла і протяжність доріг. І ми маємо забезпечити безпеку руху на всій території району. У першу чергу - визначаємо критичні місця і  при повній готовності чекаємо на зиму. Тільки так, із випередженням на крок, маємо жити і працювати.

 

За результатами обговорення прийняте рішення про проведення розширеної наради за участю дорожніх служб та керівників підприємств, які мають у власності спецтранспорт та іншу техніку.

 

Окрім того представники Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України в Київській області запропонували провести спільні із соціальними службами району рейди до осель, де проживають родини, що опинилися у складних життєвих обставинах, з метою перевірки опалювальних пристроїв та проведення профілактичних бесід щодо уникнення пожеж та надзвичайних ситуацій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень