Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації вручила подяки працівникам соціальної сфери Білоцерківщини

Дата: 02.11.2020 12:12
Кількість переглядів: 891

Фото без опису1 листопада в Україні  відзначали День працівників соціальної сфери. З цієї нагоди голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк на оперативній нараді привітала керівників структурних підрозділів адміністрації, очільників територіальних органів, які  надають соціальні послуги жителям Білоцерківщини.

 

З нагоди професійного свята та за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм і відповідальність під час виконання своїх обов’язків голова адміністрації разом із заступником голови районної ради Анатолієм Чичикало вручила подяки колективам управління соціального захисту населення райдержадміністрації, служби у справах дітей та сім’ї райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районного територіального центру надання соціальних послуг, відділу обслуговування громадян № 2 управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду Україна у Київській області, Білоцерківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області та  Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості.

 

– Кожен соціальний працівник  заслуговує на слова щирої подяки. Ви даруєте людям надію на краще, вчасно подаючи руку допомоги тим, хто цього потребує, – зазначила Людмила Мерзлюк, вітаючи представників соціальної сфери зі святом. – Тому сьогодні маю за велику честь привітати всіх працівників   соціальної сфери Білоцерківщини і побажати успіхів у Вашій нелегкій роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень