Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації перевірила роботу закладів медицини та соціальної сфери району

Дата: 30.10.2020 10:58
Кількість переглядів: 722

Фото без описуПід час робочої поїздки голови Білоцерківської РДА населеними пунктами району Людмила Мерзлюк відвідала амбулаторію загальної практики сімейної медицини та відділення стаціонарного догляду за одинокими громадянами похилого віку та особами з інвалідністю у селі Озерна.

 

Голова адміністрації проінспектувала стан функціонування систем теплопостачання та водозабезпечення названих  закладів, поспілкувалася з персоналом.

 

Під час зустрічі із  завідуючою Озернянської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Анною Пантель керівник району обговорила стан протидії поширенню коронавірусної інфекції, медичне та матеріальне забезпечення закладу та виявила певні проблеми, які були терміново усунуті.

 

У відділенні стаціонарного догляду за одинокими громадянами похилого віку та особами з інвалідністю Людмила Мерзлюк у першу чергу перевірила дотримання правил карантину та стан безперебійного водопостачання і водовідведення. Наразі проблем з водою немає. У закладі суворо дотримуються всіх протиепідемічних заходів.

 

- Наразі ситуація з поширенням COVID-19 є надзвичайно складною, - наголосила голова адміністрації. – Тому лише суворе дотримання правил карантину може допомогти уникнути інфікування як працівників закладу, так і осіб, які в ньому проживають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень