Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кращий досвід громад потрібно поширювати

Дата: 29.10.2020 15:55
Кількість переглядів: 675

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує практику робочих поїздок у населені пункти Білоцерківського району.

Під час відвідин села Сорокотяги очільник району поспілкувалася з сільським головою Оленою Василенко та ознайомилася з роботою об’єктів соціально-культурного призначення.

Як зазначила Сорокотязький сільський голова, громада наразі перебуває в очікуванні результатів адміністративно-територіальної реформи та входження села до складу Маловільшанської ОТГ. Є сподівання, що реформа дасть позитивні результати. Єдине, що непокоїть Олену Василенко – це збереження Сорокотязького НВО «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дитячий садок».

Голова адміністрації відвідала освітній заклад, познайомилася з директором НВО Валентиною Мисниченко і членами педагогічного колективу та наголосила, що приємно вражена домашньою атмосферою, яка тут панує.

- Відчувається, що заклад дбає про різносторонній розвиток дітей. Такої кількості учнівських робіт, якими прикрашені майже всі стіни школи, не бачила ще в жодному закладі освіти району. Це позитивна практика, яку, на мою думку, доцільно поширювати. Разом з тим громаді потрібно розвиватися, створювати нові робочі місця, робити все для того, щоб молодь залишалася в селі, оскільки збереження кожного закладу освіти  значною мірою залежить від його наповнюваності та ефективності діяльності, - зазначила Людмила Мерзлюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень