Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Білоцерківській райдержадміністрації

Дата: 29.10.2020 12:13
Кількість переглядів: 933

Фото без описуЗаступник голови Білоцерківській районної державної адміністрації Володимир Толочко провів засідання комісії з питань захисту прав дитини при Білоцерківській РДА, на якому розглянули питання призначення опікунів малолітніх дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Підставою для винесення цих питань на розгляд комісії слугували заяви жителів Білоцерківського району  щодо влаштування під опіку малолітніх дітей, які є родичами заявників або ж  на даний тимчасово проживають у них.

 

Комісія детально вивчила всі справи та прийняла рішення рекомендувати  голові Білоцерківської районної державної адміністрації прийняти розпорядження щодо надання малолітнім юридичного статусу дітей, позбавлених батьківського піклування та призначення осіб, які звернулися з відповідними заявами, опікунами над дітьми  та їхнім  майном.

 

Опікунів зобов’язали   сумлінно виконувати обов’язки щодо підопічних, виховувати їх, піклуватися про їхнє здоров’я, психічний стан, фізичний і духовний розвиток та забезпечити одержання дітьми освіти. Особи, призначені опікунами, будуть щорічно звітувати про свою діяльність щодо захисту прав та інтересів підопічних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень