Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної державної адміністрації

Дата: 23.10.2020 17:05
Кількість переглядів: 1335

Фото без описуШановні жителі Білоцерківщини! Дорогі наші медичні працівники!

 

Звертаюся до вас зі словами вдячності за проявлені мудрість, виваженість, згуртованість і порозуміння.

 

Ми зараз переживаємо складний період боротьби з коронавірусною інфекцією. Від 15 жовтня 2020 року наша центральна районна лікарня почала приймати хворих з підозрою на інфікування COVID-19. Фактично лише одна доба відводилася працівникам медичного закладу аби переналаштувати роботу всіх відділень (окрім дитячого) і розпочати бій з інфекцією. І наша районна лікарня з цим справилася.

 

Наразі медичний заклад забезпечений всім необхідним. Районна влада подбала та додатково виділила кошти на придбання медичного кисню, медикаментів, засобів захисту та дезінфекції. Користуючись нагодою висловлюю слова вдячності депутатам Білоцерківської районної ради VII скликання, які вкотре підтримали пропозицію райдержадміністрації  і вчора на позачерговій сесії додатково виділили ще майже два мільйони гривень для наших медиків.

 

Розуміючи всю складність ситуації і зростання чисельності інфікованих та те, що Білоцерківська центральна районна лікарня приймає хворих з усієї Київської області, ми звернулися до керівників підприємств та пересічних громадян з проханням надати посильну допомогу закладу з метою збільшення запасів медичного кисню, медикаментів, засобів захисту, дезінфекції тощо.

 

Відрадно зазначити, що уже в перші дні після звернення почала надходити допомога лікарні. Ми вдячні всім, хто простягнув руку допомоги і медичним працівникам, і хворим.

 

Разом з тим хочу виключити будь-які спекуляції на цю тему. Наголошую: наразі медичний заклад  забезпечений всім необхідним, проте хвороба підступна, а пацієнти у лікарню нерідко надходять у важкому стані, тому для їхнього порятунку потрібні додаткові медикаменти.  Додаткові засоби захисту потрібні і нашим медичним працівникам, яких, на жаль, також уражає COVID-19. Тому заклад з вдячністю прийме будь-яку посильну і головне – добровільну допомогу.

 

І наостанок вкотре хочу закликати кожного, хто читає ці рядки: будьте обачними! Подбайте про себе та своїх рідних, не нехтуйте елементарними правилами безпеки: носіть маски, мийте та обробляйте руки, дотримуйтеся соціальної дистанції. Ваше життя та життя медичних працівників залежить від поведінки кожного з нас.

Дякую за розуміння і вірю у вашу мудрість.

 

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень