Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Вибори мають бути чесними, прозорими і безпечними

Дата: 21.10.2020 10:23
Кількість переглядів: 766

Фото без описуГолова Білоцерківської районної державної адміністрації провела робочу нараду з представниками силових структур району, під час якої обговорили ситуацію з поширенням на Білоцерківщині коронавірусної інфекції та забезпечення безпеки виборчого процесу.

 

Людмила Мерзлюк проаналізувала стан захворюваності на COVID-19 у працівників силових структур та ознайомила із загальною ситуацію в районі, наголосивши на тому, що з 15 жовтня Білоцерківська районна лікарня розпочала прийом і лікування пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію. Керівник району наголосила на необхідності посилення профілактичної роботи  серед населення та контролю за дотриманням правил карантину.

 

Одним із ключових питань, що розглядалися на нараді, стало обговорення забезпечення належного проведення місцевих виборів, запланованих на 25 жовтня, і гарантування чесного результату волевиявлення українців. 

 

- Вибори мають бути чесними, прозорими і безпечними, - зазначила голова адміністрації та наголосила на тому, що саме на представників силових структур, і у першу чергу – поліції,  покладається обов’язок забезпечення під час виборчого процесу дотримання громадського порядку, безпеку  виборців  і  членів  виборчих комісій,  охорону  виборчих бюлетенів, іншої виборчої документації.

 

Як повідомили представники Білоцерківського відділення поліції, які були присутні на нараді, поліція працює в посиленому режимі з 12 жовтня. Ведеться охорона ТВК і ДВК. Всі   проблемні питання, які були виявлені, вже вирішені, недоліки усунені.

 

25 жовтня на кожній виборчій дільниці будуть представники поліції та МЧС. З метою недопущення фальсифікації результатів буде залучатися оперативні служби поліції і Нацгвардія.

 

Також учасники наради розглянули питання забезпечення виборчих дільниць резервними джерелами живлення та вогнегасниками.

 

На завершення наради Людмила Мерзлюк висловила сподівання на взаємодію всіх служб та успішне проведення виборчого процесу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень