Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщину з робочим візитом відвідав голова КОДА Василь Володін

Дата: 20.10.2020 16:45
Кількість переглядів: 739

Фото без опису20 жовтня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін в рамках інспектування реконструйованих об’єктів соціальної сфери відвідав опорний заклад освіти – освітній округ «Шкарівський академічний ліцей – центр позашкільної освіти».

 

У поїздці голову КОДА супроводжували  перший заступник голови Київської облдержадміністрації Олександр Скляров, в.о. директора департаменту освіти і науки КОДА Жанна Осипенко, голова Білоцерківської райдержадміністрації Людмила Мерзлюк, заступник голови адміністрації Володимир Толочко, керівник апарату райдержадміністрації Ольга Кучер,  начальник відділу освіти РДА Вікторія Бабенко та інші учасники процесу.

 

Представники Київської обласної державної адміністрації оглянули заклад освіти та поспілкувалися з Михайлом Вовком - представником фірми-підрядника, що проводила ремонтні роботи з капітального будівництва, зокрема утеплення  фасаду приміщення навчального закладу.

 

Директор ліцею Олег Крутаков ознайомив присутніх із діяльністю ОЗО «Шкарівський академічний ліцей», зосередивши увагу на тому, що це сучасний заклад у системі освіти Білоцерківщини, який задовольняє потреби у здобутті загальної середньої освіти на рівні державних стандартів на основі державно-громадської взаємодії з урахуванням сучасних тенденцій розвитку галузі освіти та потреб громади.

 

В ліцеї створені належні умови для гармонійного розвитку і реалізації здібностей учнів, формування здоров’язберігаючого оточення. Заклад удосконалює інформаційно-навчальне середовище, запроваджує новітні інформаційні технології у навчальний процес, систему тестового оцінювання рівня навчальних досягнень учнів, автоматизацію управління закладом, розвиває творчі здібності, підтримує обдарованих учнів.

 

Гості мали змогу пройтися навчальними кабінетами, побачити, де реалізується «політика» позашкілля.

 

На сьогодні в ОЗО «Шкарівський академічний ліцей» навчається  472 учні. Для реалізації освітніх завдань використовується 19 навчальних кабінетів (також функціонують дві цифрові лабораторії і комбінована майстерня, спортивний зал, зали для занять хореографією та греко-римською боротьбою.) У ліцеї працюють 19 гуртків та спортивних секцій.

 

За останні 4-5 років було залучено понад 6 млн грн. інвестицій, вкладених в ремонтні роботи, оновлення матеріальної бази та оздоровлення учнів.

 

Окрім цього представники облдержадміністрації мали змогу побачити як реалізується у районі навчання дітей з особливими освітніми потребами, відвідавши КУ «Білоцерківський районний інклюзивно-ресурсний центр», з умовами роботи якого ознайомила Олена Павлусь, в.о. директора центру. Представники закладу продемонстрували присутнім і роботу обладнання для роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та показали фрагменти корекційно-розвиткових занять.

 

Зміни, започатковані в опорному закладі освіти – освітньому окрузі «Шкарівський академічний ліцей – центр позашкільної освіти», є яскравим прикладом того, якою має бути оновлена українська школа. Є сподівання, що невдовзі кожен заклад освіти району досягне таких вершин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень