Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Найкращі слова і пісні – вам, наші захисники!

Дата: 15.10.2020 11:14
Кількість переглядів: 770

Фото без описуДо Дня захисника України, який відзначається щорічно 14 жовтня, вже традиційно у містах і селах нашої держави проходили  тематичні виставки, святкові концерти, патріотичні заходи, молебні за мир.  На Білоцерківщині було організовано та проведено низку заходів, спрямованих на вшанування звитяги попередніх поколінь і героїв сьогодення, які ціною власного життя здобували свободу України та відстоюють її  незалежність  нині.

 

Долучилися митці нашого району і до загальнодержавних заходів. Зокрема, до урочистого концерту, який проходив на території  культурно-мистецького комплексу «Співоче поле» у Печерському ландшафтному парку.

 

Народний естрадно-симфонічний оркестр Білоцерківського районного будинку культури та його солісти Роман і Станіслав Бичеки порадували присутніх на святі військовослужбовців та  ветеранів АТО/ООС, всіх відвідувачів парку.

 

- Для нас велика честь подарувати кращі українські патріотичні пісні і музичні твори тим, хто оберігав і оберігає наш мир та спокій, - наголосив Роман Бичек, даруючи свій талант нашим захисникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень