Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк з нагоди державних свят

Дата: 13.10.2020 14:57
Кількість переглядів: 869

Фото без описуШановні жителі Білоцерківщини! Дорогі наші захисники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди трьох визначних для українців свят - Покрови Пречистої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України!

 

Свято Покрови Пречистої Богородиці, яке від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів для українців є особливим днем,  духовно об’єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро на нашій землі.

 

Козаки глибоко шанували це свято, вважаючи Пречисту Богородицю своєю покровителькою, яка надавала їм наснаги та сил у боротьбі з ворогом. Тому глибоко символічно, що День українського козацтва відзначається разом із православним святом Покрови Пресвятої Богородиці.

 

Віднедавна, відповідно до Указу Президента України, 14 жовтня ми відзначаємо ще й День захисника України. Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом.

 

У цей величний день ми висловлюємо глибоку вдячність всім, хто боронить нашу землю і просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство захисників України. Подарувати їм щасливу долю і довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. А всіх українців наділити міцним здоров'ям, непохитною вірою у щасливе майбутнє і впевненістю на шляху до реалізації своїх планів і мрій.

 

З глибокою шаною і повагою

Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень