Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації привітала військових з Днем захисника України

Дата: 13.10.2020 13:18
Кількість переглядів: 740

Фото без опису13 жовтня, напередодні Дня захисника України, голова Білоцеркіської районної адміністрації Людмила Мерзлюк зустрілася з колективом Білоцерківського об’єднаного міського  військового комісаріату.

 

Очільник району привітала присутніх зі святом та  висловила  слова глибокої вдячності від імені всіх жителів Білоцерківщини.

 

- 14 жовтня - це особливий день. Це свято мужності. Цей день  об'єднує цілі століття і символізує самовідданість, силу і героїзм українського народу, - зазначила Людмила Мерзлюк та побажала мирного і успішного майбутнього українській землі, міцного здоров’я, благополуччя і достатку родині кожного захисника.

 

За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм, відданість військовій справі та з нагоди святкування Дня захисника України  голова адміністрації нагородила представників особового складу Білоцерківського об’єднаного міського військового комісаріату  почесними грамотами Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради.

 

Після урочистої частини Людмила Мерзлюк ознайомилася з роботою структурних підрозділів військкомату та поспілкувалася з членами медичної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень