Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зима не за горами: жителів Київської області закликають розрахуватися за доставку газу

Дата: 09.10.2020 09:56
Кількість переглядів: 781

Фото без описуЗа інформацією АТ «Київоблгаз» станом на 6 жовтня 2020 року населення Київщини заборгувало за доставку газу понад 71 млн грн. Найбільше – понад 25 млн грн мають сплатити жителі Києво-Святошинського району. Заборгованість Васильківського району складає 6,6 млн грн. По 5 млн заборгованості налічується у жителів Білоцерківського, Броварського та Бориспільського районів.

 

 

Суттєва частина плати за розподіл газу спрямовується на роботу аварійно-диспетчерської служби «104», яка в режимі 24/7 захищає життя і безпеку усіх користувачів газу, пов’язану з роботою газових пристроїв.Жителі Київської області заборгували за розподіл газу понад 71 млн грн.

 

За останній місяць за ініціативи АТ «Київоблгаз» проведено понад 40 нарад у кожному районі Київської області на яких активно обговорювали питання заборгованості населення та питання дотримання та використання природного газу згідно виділених номінацій (лімітів) природного газу для об’єктів соціальної сфери (шкіл, лікарень, дитячих садочків) та тепломереж.

 

За інформацією пресслужби «Київоблгаз»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень