Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Досвід, довжиною 40 років

Дата: 08.10.2020 13:47
Кількість переглядів: 902

Фото без описуТОВ «Візит» - добре знане підприємство далеко за межами Білоцерківщини. Як воно живе і працює? Які у нього бачення на подальший розвиток? Аби знайти відповіді на ці запитання голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк особисто оглянула підприємство та поспілкувалася з його керівником Тетяною Глиняною.

 

ТОВ «Візит» - узинське підприємство, яке спеціалізується на заготовці і переробці м'ясної продукції, виробництві та реалізації м'ясних і ковбасних виробів, м'ясних та рослинних консервів. Наразі основний замовник продукції – Міністерство оборони України. Аби забезпечити українських воїнів свіжою, якісною і, головне, безпечною продукцією, ТОВ «Візит» освоїло нові технологічні лінії з випуску продукції в порційних упаковках. Віднедавна наші захисники мають змогу смакувати навіть узинським борщем, який надходить до них у спеціальних харчових порційних пакетах, що пройшли стерилізацію і  не пропускають сонячні промені, вологу й сторонні запахи.

 

Має підприємство і власні крамниці та є постачальником консервів і м’ясних та ковбасних виробів у продуктові магазини, включаючи й великі супермаркети.

 

Наразі у ТОВ «Візит» працює 280 осіб. Заробітна плата значно  перевищує середньостатистичну у Білоцерківському районі. На підприємстві оновлено всі технологічні лінії. Суворо дотримуються діючі санітарні норми. Кілька разів за зміну проводиться дезінфекція приміщень і обладнання, всі працівники обов’язково проходять температурний скринінг.

 

Як зазначила керівник підприємства Тетяна Глиняна, вона працює на ньому 40 років. Починала з рядового працівника. Разом з колективом пережила всі підйоми і падіння. Не один раз доводилося боротися з нездоровою конкуренцією, коли чорний піар і замовні статті мали на меті дискредитацію підприємства. Проте вдавалося відстояти своє чесне ім’я і рухатися далі. На сьогодні є цілий ряд проблем, що потребують вирішення. У першу чергу це постачання якісної сировини. Наразі держава не регулює вид культур на посівних площах, а овочівництво – не надто прибуткова справа, тому аграрії віддають перевагу вирощуванню сої, кукурудзи, а з цього, як відомо, борщу не звариш… Є певні питання і до ринків збуту. Раніше продукція експортувалася у країни ближнього зарубіжжя. З 2014 року ТОВ «Візит» призупинив туди експорт продукції. Ще одне питання, яке є актуальним для підприємства , – пошук кваліфікованих кадрів. Попри доволі гідні умови праці періодично виникає потреба у працівниках. Тому для тих, хто дійсно хоче працювати у дружньому колективі, мати офіційну заробітну плату зі сплатою всіх необхідних податків і відрахувань, двері ТОВ «Візит» відкриті.

 

Долучається підприємство і до розвитку громади. Є одним із основних наповнювачів місцевого бюджету.

 

– Партнерство та співпраця бізнесу та влади є невід’ємними  складовими успішного розвитку громад,  –  підсумувала результати робочої поїздки  у ТОВ «Візит» голова адміністрації. – Саме на це повинні бути націлені і очільники новоутворених ОТГ, і керівники діючих там підприємств. Тоді громади будуть самодостатніми, а район успішним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень